BLIJER LEVEN, HOE DOE JE DAT?

Waarom doe ik wat ik doe, in mijn werk, mijn vrijetijdsbesteding en met mijn partner en vrienden? En wat creëer ik daarmee? Wie zichzelf deze vragen stelt, overstijgt de waan van alledag en verdiept zich in de diepere betekenis achter het eigen gedrag.    

 

Het kan inspirerend zijn om eens stil te staan bij waar je nu eigenlijk staat. Is dit wat je je van het leven had voorgesteld? Of bestaat je dagelijkse realiteit voor een deel ook uit onprettige gevoelens die je niet aan de buitenwereld laat zien. 

In het laatste geval is vaak sprake van een onophoudelijke stroom van gedachten, waarin alles wat gebeurt aan een analyse en oordeel onderworpen wordt. Omdat we dit zelden diepgaand ter discussie stellen, lopen we allemaal min of meer keurig in de pas met onze eigen (vaak strenge) verwachtingen ten aanzien van hoe we ons voor onszelf of anderen denken te ‘moeten’ gedragen.

 

Deze routine van je dagelijkse leven leidt er meestal toe dat je het ‘nu’ haast niet meer ervaart, omdat je hoofdzakelijk bezig bent met wat je nog steeds niet bent, wie je had moeten zijn of wat nog moet gebeuren. Je gedachten leiden je af van het enige moment waar het werkelijk om draait: nu. Uitgerekend de plek waar je de ware verbinding met je Zelf vindt en werkelijk het verschil kunt maken tussen jezelf slecht voelen en lekker in je vel zitten. Met meditatie, zelfreflectie, NLP en hypnose maak je de weg vrij om je leven steeds meer vanuit jouw diepste essentie te leven, met gedrag dat een expressie hiervan is: vrij van beperkingen en in lijn met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt. Stel je eens voor wat dit voor invloed op jou kwaliteit van leven en je omgeving heeft. Daar kun je alleen maar een blijer mens van worden, toch?

mindset management

nature coaching

hypnomeditatie

-

-