Meditatiegroep Roermond

 

Abonnementen,

tarieven en acties

Strippenkaart,  150 euro voor 10 dieptemeditaties


Om maximaal effect te hebben van meditatie strekt het tot aanbeveling wekelijks deel te nemen aan de groepssessies. Voor wie ervoor kiest om incidenteel de weldaad van een meditatiesessie te ondergaan, bestaat de mogelijkheid om naast een lidmaatschap van een maand of kwartaal ook met een strippenkaart deel te nemen. Deze strippenkaart biedt je de vrijheid om 10 keer deel te nemen aan de dieptemeditatie op momenten dat het jou uitkomt. De strippenkaart heeft een geldigheidsduur van 4 maanden.

Kosten: 150 euro  (15 euro per sessie)


Maandabonnement, 54 euro


Met een maandabonnement vertrek je vanuit de intentie om eens per week te mediteren. Je profiteert hiermee al binnen enkele weken van de positieve effecten van de meditatiesessies. Het maandabonnement gaat in per eerstvolgende sessie na ontvangst van de overboeking via het IBAN-nummer rechtsboven op deze pagina.

Kosten: 54 euro / mnd  (12 euro per sessie)Kwartaalabonnement


Ben je al langere tijd een vaste deelnemer en bezoek je de meditaties nagenoeg iedere week, dan kun je gebruik maken van het kwartaal-abonnement. Het kwartaalabonnement gaat in per eerstvolgende sessie na ontvangst van de overboeking via het IBAN-nummer rechtsboven op deze pagina.

Kosten: 135 euro / mnd  (10 euro per sessie)


Een maand lang mediteren voor 27 euro!


Breng je als nieuwkomer iemand mee die ook lid wordt? Dan ontvang je samen de eerste maand 50 procent korting op het maandtarief.


Aanmelden?


Stuur een mail naar zinspiratie@live.nl onder vermelding van je contactgegevens, het soort lidmaatschap (strippenkaart, maand- of kwartaal-abonnement) en het dagdeel waarvoor je kiest. Je ontvangt dan per omgaande een bevestiging van je lidmaatschap en de link met de gegevens waarmee jij het lidmaatschap na betaling bekrachtigt.

GRATIS PROEFLES / BRING A FRIEND KORTING          

KLIK HIER

LID WORDEN?            

KLIK HIER

GROEPSMEDITATIE?           

KLIK HIER

Overboekingen

IBAN: NL34TRIO0198412053

t.n.v. Context o.v.v. je naam en de abonnementsvorm


Aanmelden / info

Henk Schmitz

T. 06 2951 339

E. zinspiratie@live.nl


Wanneer?


Elke woensdagavond

van 20.15 tot 21.15u


Locatie

Maria Theresialaan 1a

6042 AJ Roermond
Tip: draag gemakkelijke kleding


* Matten, meditatieskussens en fleecedekens zijn aanwezig


* Na afloop van de meditatieles houden we een korte nazit, om de sessie samen op een onderhoudende manier af te sluiten, maar ook om weer alert genoeg naar huis terug te keren (koffie of thee 1,50 euro)
Context communicatie & coaching

KvK:  14058294

BTW: NL158569027B01